top of page

8α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun @Θέατρο Ακροπόλ / Η μεγάλη βραδιά!

Τρία χρόνια μετά την τελευταία μας εκδήλωση τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun επιστρέφουν!Με παρουσιαστές της εκδήλωσης την Κωνσταντίνα Κλαψινού και τον Ρένο Ρώτα και με σκηνοθέτη έναν πρώην βραβευθέντα μας, τον Μανώλη Δούνια μετράμε πλέον αντίστροφα για τα 8α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun, που θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9) την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης, 21:30)


Tην οργάνωση παραγωγής έχει η Νίκη Πεταλά και η πρωτότυπη μουσική είναι της Ρέας Σιαφάκα.


Φέτος μάλιστα εγκαινιάζονται και δύο νέα βραβεία!


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ALL4FUN


Αλληλεγγύη. Φροντίδα. Nιάξιμο. Επιβράβευση. Αναγνώριση κόπων. Γιορτή όλων των ηλικιών, όλων των ηθοποιών και του κοινού μας. Ναι, αγαπάμε τους ηθοποιούς και τους το δείχνουμε. Ναι, βραβεύουμε τους "πρώτους", που ψηφίζουν κάθε χρόνο οι αναγνώστες μας. Αλλά για μας δεν είναι διαγωνισμός. Δεν είναι το ποιος είναι ο καλύτερος. Ούτε ο δημοφιλέστερος. Είναι απλά εκείνος, που μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για κάποιον λόγο ξεχώρισε.Για μας δεν υπάρχουν καλοί, κακοί, πρώτοι, τελευταίοι. Για μας σημασία έχει το μαζί και ότι όλοι μπορούν να έχουν την ευκαιρία τους. Είτε παίζουν στο Παλλάς, στο Rex και στο Τσίλερ, είτε παίζουν στο τελευταίο υπόγειο της θεατρικής Αθήνας. Ακριβώς το ίδιο αφορά και τα βραβεία παραστάσεων και σκηνοθετών.

Και κάπως πέρασαν τα χρόνια από το 2013, όταν δειλά-δειλά πρωτοξεκίνησαν τα βραβεία μας. Μαζί. Και όταν λέμε μαζί το εννοούμε.


Λόγω κόβιντ προτιμήσαμε να μη διοργανώσουμε βραβεία διαδικτυακά. Δε μας ενδιαφέρει απλά το να συνεχίσουμε κάνουμε και εμείς βραβεία. Προτιμήσαμε το από κοντά. Αλλιώς τι νόημα έχει; Στις επτά πρώτες διοργανώσεις, το βασικό ήταν αυτό το δέσιμο με τους ηθοποιούς (είτε ήταν υποψήφιοι για βραβείο, είτε όχι) και πάνω απ' όλα το εορταστικό τους πνεύμα.


Σ' αυτές τις διοργανώσεις είδαμε πραγματικά πολλούς καλούς ηθοποιούς να βραβεύονται.

Από πολύ σπουδαίους με τεράστια πορεία στον χώρο μέχρι και πιο νεαρούς, αρκετοί εκ των οποίων ήταν κάποτε άγνωστοι στο ευρύ κοινό και τώρα πρωταγωνιστούν σε τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο. Μας γεμίζει μεγαλύτερη χαρά αυτό και είναι και μια είδους δικαίωση.

Αλλά και ευθύνη ότι και τα επόμενα βραβεία μας θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο αντικειμενικά και δίκαια. Έχουμε πολλούς φίλους στον χώρο. Που μας αγαπάνε, μας στηρίζουν, δεν ξεχνούν ότι μέσω άρθρων μας και συνεντεύξεων βάλαμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι για την εδραίωσή τους.

Η συνεργασία μας, μάλιστα, στο κάστινγκ συνέτεινε ακόμα περισσότερο σ' αυτό το δέσιμο. Όμως τα βραβεία αυτά δε δίνονται γιατί κάποιοι μπορεί να είναι και φίλοι μας, ή να τους προτείναμε σ' ένα κάστινγκ, ούτε εξυπηρετούν συμφέροντα. Είναι του κοινού μας.

Ψηφίζει το κοινό μας, εμείς επιβραβεύουμε τις επιλογές του.


Εξαίρεση αποτελεί ένα βραβείο κατά δικό μας, που ξεκίνησε το 2016. Το ονομάσαμε Rising Star και δίνεται σε νέους ηθοποιούς, που μπορεί να μην τους έχουν δει τα μέλη των επιτροπών στα βραβεία Χορν ή Μερκούρη. Φυσικά δεν υποκαθιστούμε τα δύο αυτά πολύ τιμητικά βραβεία. Απλά είναι για μας μια αναγνώριση ερμηνειών νέων ηθοποιών όχι ευρύτερα γνωστών (τουλάχιστον τη χρονική στιγμή της βράβευσης)


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν και τα πρόσωπα της χρονιάς για το All4fun, όμως λόγω του ότι η τελευταία εκδήλωσή μας έγινε το 2019, τα αντίστοιχα βραβεία θα δοθούν για τα εξής έτη:


Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και σας περιμένουμε με χαρά στα 8α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun.

Κ.Κ., 28/7/2022 

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page