top of page

Πλαστικό χρήμα~Μην αφήσετε με κανένα τρόπο να καταργηθούν τα μετρητά


Πλαστικό χρήμα~Μην αφήσετε με κανένα τρόπο να καταργηθούν τα μετρητά

Ένα μόνο θέλω να καταλάβουμε όλοι μας πολύ καλά .. Ότι το πλαστικό χρήμα το έβαλε στη ζωή μας το σύστημα, όχι για τη δική μας εξυπηρέτηση, αλλά για τη δική τους ..

Μην αφήσετε με κανένα τρόπο να καταργηθούν τα μετρητά ..

Μην σας πείσουν ότι τα μετρητά κουβαλούν επικίνδυνα μικρόβια ..

Πάντα κουβαλούσαν ..Αλλά όχι τόσο επικίνδυνα, σαν αυτά που κάποια διεστραμμένα μυαλά ίσως να θέλουν να τοποθετήσουν σε μας..

Με διάφορους τρόπους και μάλιστα υποχρεωτικά .. Αμυνθείτε σε ό, τι προσπαθεί να υποδουλώσει λογική σας ..Κι η λογική λέει πως αν χρησιμοποιούμε μόνο πλαστικό χρήμα, ανά πάσα στιγμή θα είμαστε όλοι υπό έλεγχο ..Το δικό τους έλεγχο ..

  • Τι αγοράζουμε ..

  • Από που το αγοράζουμε,

  • πόσα χρήματα ξοδεύουμε,

  • για ποια είδη τα ξοδεύουμε,

  • τι τρώμε,

  • πως διασκεδάζουμε

  • με τι διασκεδάζουμε ..

Όλα και πάντα υπό έλεγχο ..

Κι αυτά μόνο για μας .,Οι ίδιοι που τα δημιούργησαν θα παραμένουν στο απυρόβλητο ..

Όποιος έχει την πίτα και το μαχαίρι κόβει και τρώει ό,τι θέλει ..Κανείς δεν νοιάζεται για σένα και για μένα ..Δεν τους έπιασε τώρα ό πόνος για να σε εξυπηρετήσουν σε όλα ..

Είδατε μόνοι σας τι κάνουν τώρα στις τράπεζες ..Ουρές γελοίες απ’ έξω να περιμένουν για να μας πείσουν πως το εμβόλιο και το τσιπάκι είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση μας ..Για να μην αρρωστήσουμε …

Όταν θα μας βάλουν όλους στο λούκι, ξέρετε τι ακριβώς θα γίνει; Οι περισσότεροι υπάλληλοι των τραπεζών θα χάσουν τη δουλειά τους ..Δεν θα χρειάζονται απλά .. Ότι τα παιδιά μας θα μένουν αγράμματα γιατί έχουν τρομοκρατηθεί και οι γονείς και τα παιδιά

..Ξέρετε ότι το σύστημα ό,τι ώρα θέλει αν δεν υπακούς στις εντολές του, θα σου κόβει το πλαστικό χρήμα και δεν θα μπορείς να επιβιώσεις;

Ποιος από εμάς τότε θα μπορεί να αντιδράσει και να κάνει κάτι ..Αν θέλετε να είμαστε πάντα με σκυμμένο κεφάλι να υπακούμε εντολές κι εμείς και τα παιδιά μας κάντε το Αφήστε το πλαστικό χρήμα κι όσους το δημιούργησαν να γίνουν τα αφεντικά μας ..

Αυτή ακριβώς είναι η επιδίωξη τους ..Να μην έχουμε άποψη .,Να σκύβουμε αγόγγυστα το κεφάλι ..Να μην συζητάμε μεταξύ μας ..Να μην ανταλλάσσουμε απόψεις ..Να είμαστε κακόμοιρα ανθρωπάκια χωρίς θέληση και να ζούμε όπως αυτοί θα μας διατάζουν ..

Αν δεν έβαζαν μπροστά τον ανεξέλεγκτο φόβο, τίποτα δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν από όσα επιδιώκουν ..Το ρευστό είναι αναγκαίο να υπάρχει ..

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page