top of page

ΗΠΑ: Παραδέχονται ότι προσθέτουν θανάτους.Τα νοσοκομεία πληρώνονται 13 χιλιάδες $ εάν καταγράψουν το


Μινεσότα: Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Σκοτ Γιένσεν, ο οποίος είναι επίσης ιατρός, λέει ότι η AMA ενθαρρύνει τους γιατρούς να υπερβάλουν τους θανάτους από κοροναϊό. Αποκάλυψε ότι "το Medicare καθορίζει ότι αν έχετε ασθενείς με COVID-19 στο νοσοκομείο θα λάβετε 13.000 δολάρια. Εάν αυτός ο ασθενής COVID-19 μπεί σε έναν αναπνευστήρα, παίρνετε 39.000 δολάρια, τρεις φορές περισσότερο ". Πριν από αρκετές ημέρες, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έλαβε οδηγία από το Υπουργείο Υγείας της Μινεσότα για να καταγράψει το COVID-19 ως αιτία θανάτου σε πιστοποιητικά θανάτου, ακόμη και αν οι ασθενείς δεν είχαν εξεταστεί ποτέ γι 'αυτό. Όταν ρωτήθηκε γιατί οι αξιωματούχοι θα ήθελαν να φουσκώσουν τα στατιστικά στοιχεία θανάτου, ο Jensen είπε: «Ο φόβος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον έλεγχο των ανθρώπων και ανησυχώ γι 'αυτό». Στο βίντεο αναφέρει ότι το ίδιο κάνουν και στην Ιταλία.

Στο βίντεο αναφέρει ότι το ίδιο κάνουν και στην Ιταλία και προφανώς σε όλες τις χώρες. Αραγε εδώ στην Ελλάδα, τα νοσοκομεία πληρώνονται για να υπερβάλλουν για τους θανάτους ή μονο τα ΜΜΕ θησαυρίζουν; Ενα λεπτό εξετάσεις δεν κάνουν, στους θανάτους, γράφουν ότι επιθυμούν και οι οδηγίες είναι να μετράνε προς τα επάνω, ο αριθμός των νεκρών που πέθανε παγκοσμίως , αλλά και κατά χώρα, δεν έχει αυξηθεί, βλέπετε εσείς κάπου την πανδημία ; Το έγγραφο που ανέφερε ο Jensen προέρχεται από το CDC και βρίσκεται εδώ

Χθες το βράδυ ο γερουσιαστής Δρ. Scott Jensen από τη Μινεσότα πήγε στο The Ingraham Angle για να συζητήσει πώς η AMA ενθαρρύνει Αμερικανούς γιατρούς να υπερβάλλουν τους θανάτους από κοροναϊό στις ΗΠΑ. Ο κ. Scott Jensen, ένας γιατρός της Μινεσότα και δημοτικός γερουσιαστής, δήλωσε σε έναν τοπικό σταθμό ότι έλαβε ένα έγγραφο 7 σελίδων για να συμπληρώσει πιστοποιητικά θανάτου με διάγνωση COVID-19 χωρίς εργαστηριακό τεστ που να επιβεβαιώνει οτι ο ασθενής είχε τον ιό. Ο Δρ Jensen αποκάλυψε επίσης ότι τα νοσοκομεία πληρώνονται περισσότερο εάν καταγράφουν ασθενείς με διάγνωση COVID-19. Και τα νοσοκομεία πληρώνονται ΤΡΕΙΣ φορές πιο πολύ, εάν ο ασθενής συνεχίσει να λειτουργεί με αναπνευστήρα. Γερουσιαστής Δρ. Scott Jensen: Αυτή τη στιγμή το Medicare καθορίζει ότι αν έχετε εισδοχή COVID-19 στο νοσοκομείο θα λάβετε 13.000 δολάρια. Αν αυτός ο ασθενής COVID-19 μπεί σε έναν αναπνευστήρα κερδίζετε 39.000 δολάρια, τρεις φορές περισσότερο. Κανείς δεν μπορεί να μου πει μετά από 35 χρόνια στον κόσμο της ιατρικής ότι μερικές φορές τέτοια πράγματα δεν έχουν αντίκτυπο σε αυτό που κάνουμε.

When a death is due to COVID–19, it is likely the UCOD and thus, it should be reported on the lowest line used in Part I of the death certificate. Ideally, testing for COVID–19 should be Vital Statistics Reporting Guidance U.S. Department of Health and Human Services • Centers for Disease Control and Prevention • National Center for Health Statistics • National Vital Statistics System 3 conducted, but it is acceptable to report COVID–19 on a death certificate without this confirmation if the circumstances are compelling within a reasonable degree of certainty. Σε χθεσινή ενημέρωση του Λευκού Οίκου, η Δρ. Deborah Birx, η οποία είναι επικεφαλής της Task Force του Λευκού Οίκου, σημείωσε ότι άλλες χώρες δεν αποδίδουν στον ιό κάθε θάνατο κάποιου που την έχει. "Υπάρχουν και άλλες χώρες, όπου αν είχατε μια προϋπάρχουσα κατάσταση και ας πούμε ότι ο ιός σας έκανε να πάτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια να έχετε πρόβλημα καρδιάς ή νεφρού", είπε. "Ορισμένες χώρες καταγράφουν αυτό το ζήτημα ως καρδιά ή ένα πρόβλημα νεφρών και όχι ένα θάνατο COVID-19. Η πρόθεση είναι ... αν κάποιος πεθάνει με το COVID-19 αυτό το μετράμε. " Το 86% των Nεουορκέζων που έχασαν τη ζωή τους καταγεγραμμένοι με COVID-19 είχαν άλλες υποκείμενες ασθένειες .

πηγη

By Jim Hoft Published April 9, 2020 at 12:01pm 277 Comments

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page