top of page

Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)


δρ Ιωάννης Ιωαννίδης

…«Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»..

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η εποχή μας, η οποία βασίζεται τόσο πολύ στον ορθολογισμό και την επιστήμη μήπως δεν υπηρετεί τελικά τον άνθρωπο όσο θα ‘πρεπε; Μήπως η «επιστήμη» αυτή κατευθύνεται από κάποιους έναντι της ευλογημένης από τον Θεό επιστήμης; Αυτό θα μας το αποκαλύψει ο άγιος για μια ακόμη φορά κορονοϊός. Εκτός από το ξεσκέπασμα των μασκών των επισκόπων και πολιτικών, ο ιός αυτός ξεσκεπάζει την δαιμονοκινούμενη επιστήμη και ανυψώνει την πραγματική επιστήμη! Είναι ένα δώρο από τον Τριαδικό Θεό στον άνθρωπο, ώστε με το μυαλό που διαθέτει, να προσπαθήσει να ερμηνεύσει (σε επιτρεπτά όρια) την Πρόνοιά Του κι έτσι να βοηθηθεί στην επίγεια ζωή του.

Τι γίνεται όμως, όταν το ευλογημένο αυτό δώρο χρησιμοποιείται για να λαϊκίσει ή να προωθήσει πολιτικά και πονηρά σχέδια;

Την περίοδο που διανύουμε, εν μέσω «πανδημίας», η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ιατρό κ. Τσιόδρα μας έχει καταμπερδέψει, καθώς οι δηλώσεις φάσκουν και αντιφάσκουν. Δε θέλουμε να συνωμοσιολογίσουμε, αλλά αποδεικνύεται πως ο ρόλος όσων εμπλέκονται στην ενημέρωση του λαού δεν είναι και τόσο αγαθός, καθώς τα επιχειρήματά τους πολλές φορές αυτοαναιρούνται και καθίστανται αμφίβολα.

Συν τοις άλλοις, απαγορεύουν σε οποιονδήποτε άλλον επιστήμονα να ορθώσει ανάστημα και να υποστηρίξει τις επιστημονικές του θέσεις. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί ο καταξιωμένος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου του Stanford, με χιλιάδες δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά, δρ Ιωάννης Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει πως τρέχουν πολλές μελέτες στο εξωτερικό που αποδεικνύουν πως η θνησιμότητα που προκαλεί ο ιός είναι μικρότερη ή ίση με αυτή του ιού της γρίπης. Επίσης τονίζει πως «η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»

Δε διστάζει, βέβαια, να τοποθετηθεί και περί εμβολίου. Όπως χαρακτηριστικά λέει στον ALPHA της Κύπρου: «Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος». Καλό είναι να το ακούσει αυτό ο έχων άποψη για όλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, που δηλώνει δογματικά ότι δε θα επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα πριν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να φιμώνονται επιστήμονες τέτοιου βεληνεκούς και να ακούγονται μόνο οι φωνές των εγκάθετων του πολιτικού συστήματος…

Διαβάσαμε στο dimokratianews.gr

Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης: «Η θνητότητα του ιού αποδεικνύεται ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης»

Αέρα αισιοδοξίας εξέπεμψαν όσα είπε για την εξέλιξη της πανδημίας ο Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δρ Ιωάννης Ιωαννίδης, με βασικό επιχείρημα ότι η θνητότητα του ιού αποδεικνύεται τελικά ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης.

«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης. Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξης. Υπάρχει αισιοδοξία μέσα σε αυτή την τραγωδία ότι πλησιάζουμε σε μια κατάσταση κοντά στη λύση αυτού του επιδημικού κύματος» είπε ο καθηγητής, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αναμένονται 200.000 θάνατοι από τον κορονοϊό, ενώ της εποχικής γρίπης είναι συνήθως 400.000 έως 700.000 ανά έτος.

Αναφορικά με το φθινόπωρο, ο Ελληνοαμερικανός γιατρός τόνισε: «Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το φθινόπωρο ή τα επόμενα χρόνια. Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»

Υποστήριξε επίσης ότι το να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι ως κοινωνία θα είναι αυτοκαταστροφικό και θα προκαλέσει μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά την πανδημία. Τα μέτρα, είπε, πρέπει να χαλαρώσουν, αλλά με πολλή προσοχή. Ωστόσο, ο καθηγητής δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος αναφορικά με το εμβόλιο, μιλώντας στον Alpha Κύπρου: «Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορονοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορονοϊό. Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος».

Αυτό που απαιτείται, είπε καταλήγοντας ο κ. Ιωαννίδης, είναι η προστασία των νοσοκομείων: «Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!»

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page