top of page

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και στην Αττική


Μετά το "μίνι καλοκαίρι", ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του μετεωρολόγου Νίκου Καντερέ στο newsit.gr.

Ο καιρός στην Αττική

Αναφορικά σε σχέση με την Αττική, ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές τόνισε πως η κακοκαιρία θα πλήξει όλο το νομό. “Ιδιαίτερα για την Αττική, που γίνεται λόγος, την Τετάρτη θα έχουμε από το απόγευμα και μετά βροχή και καταιγίδα, ενώ ξημερώνοντας Πέμπτη θα χιονίσει στα γύρω ορεινά. Την Πέμπτη θα έχουμε χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όχι μόνο στα γύρω ορεινά, αλλά και χαμηλότερα. Οι χιονοπτώσεις αυτές δεν φαίνεται να είναι τόσο έντονες, όπως την προηγούμενη φορά. Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή και παράλληλα θα έχουμε και την Παρασκευή λίγα φαινόμενα για να αρχίσουν να εξασθενούν το Σάββατο”.

Σχετικά με το αν θα δούμε χιόνια στο Σύνταγμα ο Νίκος Καντερές είπε πως: “Δεν νομίζω ότι θα δούμε χιόνια στο Σύνταγμα, αλλά στις πιο βόρειες περιοχές σίγουρα. Όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα πάρει το σύστημα αυτό ερχόμενο στον ελλαδικό χώρο. Γεγονός είναι ότι από Τετάρτη και μετά θα έχουμε μια κακοκαιρία που φαίνεται να υποχωρεί από το ερχόμενο Σάββατο και μετά”.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page