Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασιστα


Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε ότι «δεν θέλω να μεγαλώσει ο γιος του στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω».

«Φασισταριό» αποκάλεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, πολίτες που διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών έξω από την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κατερίνης.

Στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποδοκιμάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κ. Γιαννούλης ανεβαίνοντας στο βήμα εκδήλωσης, και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε ότι «δεν θέλω να μεγαλώσει ο γιος του στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω».

Ειδικότερα αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του είπε «πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square