top of page

“Έκλεισε” για τη Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου


Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες έφερε την οριστικοποίηση του ραντεβού. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα συναντηθούν τελικά τη Δευτέρα.

Τα ψέμματα… τελείωσαν. Μπορεί Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας να ανέβαλαν το ραντεβού της Παρασκευής με πρόσχημα την ψηφοφορία στα Σκόπια, αλλά η Βουλή της ΠΓΔΜ έκανε το “χρέος” της, υπερψήφισε τις αλλαγές που προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα η “καυτή πατάτα” περνάει στα χέρια της Αθήνας.

Είναι η ελληνική πλευρά εκείνη που τώρα πρέπει να κυρώσει τη Συμφωνία. Μόνο που για να φτάσει ως εκεί η κυβέρνηση πρώτα πρέπει να “λυθεί” ο γρίφος που ονομάζεται… Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ.

Στο “πνεύμα” αυτό, Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας μίλησαν τηλεφωνικά και συμφώνησαν ότι η ώρα του ραντεβού στο οποίο θα συζητήσουν το μέλλον της κυβέρνησης έχει φτάσει. Και το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα γίνει τη Δευτέρα κάποια στιγμή. Άγνωστο αν το τετ α τετ θα γίνει πρωί, μεσημέρι ή βράδυ. Το μεσημέρι, πάντως, φέρεται ως η πιο πιθανή επιλογή.

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ το συντομότερο δυνατό.

πηγη :newsit

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page