top of page

ΦΘΑΝΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ)


Φθάνει η ΜΗΤΕΡΑ των ΜΑΧΩΝ

για τη «Κατάπτυστη» (Συμφωνία των Πρεσπών)

Από τις 17 Ιουνίου που ο ελληνόφωνος ΥΠ.ΕΞ. Κοτζιάς, παρουσία της μαριονέτας πρωθυπουργού Τσίπρα, υπέγραψε τη «Κατάπτυστη» στις Πρέσπες και ξεπούλησε το όνομα, την ιστορία, την εθνότητα, τη γλώσσα άρα και εδάφη της Μακεδονίας μας, έχουν μεσολαβήσει τόσα τραγικά και ταυτόχρονα φαιδρά, που είναι σίγουρο πως ακόμα και ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί να τα παρουσιάσει.

Μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο το πιστό συνεταιράκι του αριστερού καθεστώτος Καμμένος, παρουσία του Τσίπρα κατηγόρησε ευθέως το Κοτζιά πως πήρε 50 εκατ. από τον νεοταξίτη διεθνιστή Τζόρτζ Σόρος για τη προπαγάνδα της«Κατάπτυστης», χωρίς κανένας να του ζητάει διευκρινίσεις και με τη δικαιοσύνη να παραμένει εκτός από τυφλή, και ΚΟΥΦΗ…

Στη γείτονα FYROM, η αντίστοιχη μαριονέτα του Τσίπρα, επιδίδεται σε οχετό προκλητικών τοποθετήσεων, διαδίδοντας πως εκείνοι είναι οι Μακεδόνες, πως μιλούν την Μακεδονική γλώσσα και μάλιστα στημένος μπροστά από χάρτες που δείχνουν το κρατίδιο του να έχει πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας. Όλα αυτά χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από όλους τους δικούς μας ανεύθυνους υπεύθυνους, που νοιάζονται μόνο για να ολοκληρώσουν το έγκλημα με κάθε τρόπο.

Και εκεί, εκτός τις πιέσεις που άσκησαν κυρίως ΗΠΑ και Γερμανία, τα εκατομμύρια του Σόρος έκαναν δημόσια και με λεπτομέρειες την εμφάνιση τους, τόσο για την προπαγάνδα, όσο και για την εξαγορά βουλευτών ώστε να υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στη βουλή τους. Επώνυμα η αντιπολίτευση κατηγόρησε πως έγιναν εξαγορές με το ποσό να κυμαίνεται από 250.000 έως 1 εκατ., ανάλογα το πόσο λιγούρια ήταν οι πουλημένοι βουλευτές τους.

Οι διαδικασίες στη FYRROM ολοκληρώνονται στις 15 περίπου Ιανουαρίου και ήδη ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος των Αθηνών είναι σε πλήρη δράση, με πιθανότερη ημερομηνία να φέρνουν τη «Κατάπτυστη» στη βουλή, τη τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι και η Μητέρα των Μαχών… Είναι κανένα κόμμα σε θέση να μας απαντήσει επίσημα, αν η «Κατάπτυστη» είναι ακόμα σε ισχύ, μιας και προβλέπει ότι τα Σκόπια έπρεπε να ολοκληρώσουν το σύνολο των συνταγματικών τους αλλαγών μέχρι το τέλος του 2018, κάτι που δεν έκαναν;;;

Το γελοίο πλέον συνεταιράκι του αριστερού καθεστώτος, κολλημένο στη καρέκλα και στις εξαρτήσεις της εξουσίας, έχοντας απολέσει κάθε στοιχειώδη σεβασμό και αξιοπιστία, συνεχίζει να επιδίδεται σε καραγκιοζομαχίες και ανέξοδες δηλώσεις, λέγοντας πως δεν θα ψηφίσει αλλά ούτε και θα ρίξει τη κυβέρνηση, προσπαθώντας έτσι να υποδυθεί δήθεν το πατριώτη, κάνοντας τον εαυτό του ακόμα πιο γελοίο, πιο υποταγμένο και πιο απεχθή πολιτικό.

Ο πρόεδρος του καθεστώτος Παυλόπουλος, που κωφεύει στη συνεχή εκφραζόμενη και καθολική απαίτηση του Ελληνικού λαού, για τη μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, για εσωτερική κατανάλωση στέλνει μηνύματα υποτίθεται αυστηρά στους Σκοπιανούς, όμως έμεινε κυριολεκτικά «Παυλόπουλος..» όταν άκουσε τον Βούλγαρο ομόλογο του να δηλώνει πως: «δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Βόρεια Μακεδονία, δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα». Και πώς να μην κάνει αυτές τις δηλώσεις, αφού γνωρίζει καλά, όπως και όλοι τους άλλωστε, πως οι σκοπιανοί παρακολουθούν βουλγάρικες ταινίες χωρίς καν να χρειάζονται υπότιτλους.

Το μόνο που απομένει είναι να ακούσομε από επίσημα χείλη για άλλη μία φορά, πόσα εκατομμύρια θα πέσουν τώρα για να εξασφαλίσει η μειοψηφική κυβέρνηση τη πλειοψηφία στη βουλή. Οι Ποταμίσιοι φιγουράρουν ως τα πρόθυμα δεκανίκια, που μαζί και με άλλους υπηρέτες των εβραιοσιωνιστικών σχεδίων, θα υπερψηφίσουν την παράδοση Ελληνικού εδάφους. Τα άλλα κόμματα ως συνηθίζουν, με διάφορες μπαρούφες θα πετάξουν την «καυτή πατάτα» από πάνω τους και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν, τρομάρα τους, πως είναι μαζί με το λαό, αλλά πως την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση. ΤΡΙΧΕΣ δηλαδή…

Όλοι αυτοί μας έχουν συστηθεί, ξέρουμε ποιοι είναι, τι κάνουν, πως και γιατί το κάνουν. Δεν έχομε να περιμένουμε τίποτα από κανένα τους, όπως ακριβώς και οι πρόγονοι μας. Η ΕΥΘΥΝΗ είναι στο λαό, σε εμάς! Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και να ανατρέψουμε τα εθνοκτόνα σχέδια τους. Μόνος δρόμος: η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ…

Η Μητέρα των Μαχών δεν μπορεί και δεν πρέπει να επισκιαστεί από ομιλίες και βαρύγδουπα λόγια. Ούτε φοβόμαστε, ούτε ραγιάδες είμαστε, ούτε φρόνιμα θα κάτσουμε, ούτε θα σκύψουμε, μα ούτε θα σωπάσουμε. Η Μητέρα των Μαχών θα δοθεί με πράξεις και με το τελεσίγραφο:

«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» η «ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ» δεν θα ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Ως «Αδούλωτοι Έλληνες, αναλαμβάνουμε την ιστορική ευθύνη που μας αναλογεί και καλούμε όλους τους γνήσιους Έλληνες, εκείνους που δεν μπαστάρδεψε το Εθνικό τους Ένστικτο και Φιλότιμο, να βρεθούμε ΜΑΖΙ στον αγώνα, όπως αυτός συλλογικά οριστεί και σχεδιαστεί.

Η παρουσία των Κρητών, πρέπει για άλλη μία φορά να είναι υποδειγματική και ακόμα πιο δυναμική. Για την καλύτερη οργάνωση της απόβασης μας στην Αθήνα, κρατήστε θέσεις καλώντας έγκαιρα στα τηλέφωνα: για Χανιά 6976475794, Ρέθυμνο 6974650263, Ηράκλειο 6937006368, Ιεράπετρα 6932763280.

Τα Γαλλικά «Κίτρινα Γιλέκα», απέδειξαν σε όλους τους λαούς που χειμάζονται από τη βαρβαρότητα και το φασισμό της παγκοσμιοποίησης, πως όλοι επενδύουν στο φόβο μας, μόλις όμως τους δήξουμε τα δόντια μας και σταθούμε μαζικά ανυποχώρητοι απέναντι τους, τους κυριεύει ο τρόμος και από σαρκοφάγοι λύκοι μετατρέπονται σε αρνάκια.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page