top of page

Πολλά με λίγα στη Μόσχα


Καλημέρα. Απρόσμενα, για μένα τουλάχιστον, αλλά και για τους μέσους όρους των δύο ομάδων, χαμηλά έμεινε το ματς στο Κάουνας και με οδήγησε σε μία ακόμη απώλεια. Για πρώτη φορά μετράω στη χρονιά τρίτο σερί χαμένο pontarisma και θέλω να επιστρέψω άμεσα στα ταμεία. Η Ευρωλίγκα μας γεμίζει την εβδομάδα, τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο και η Βαλένθια έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας με την επικράτησή της επί της Ρεάλ. Για ακόμη μία φορά, μετά το διπλό της Αρμάνι στη Χίμκι και τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ αποδεικνύεται ξεκάθαρα αυτό που είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, ότι σε αυτήν την Ευρωλίγκα δεν υπάρχει πλέον καμία αδιάφορη ομάδα, καμία όμως. Και αυτό κάνει τη διοργάνωση ακόμη πιο συναρπαστική, απ' ότι, ούτως ή άλλως, είναι.

Σήμερα θα παίξω στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ειλικρινά θα το πω πολύ ξεκάθαρα, δεν βλέπω ντέρμπι. Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι:

Καταρχήν η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ ανώτερη φέτος από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Επίσης έρχεται από μεγάλη νίκη στην Πόλη και δείχνει ότι θέλει να στείλει μηνύματα εν' όψει πλέι οφ.

Επιπροσθέτως η ομάδα του Ιτούδη θέλει να ξορκίσει τον κακό δαίμονα της, ο οποίος της έχει κάνει πολλές ζημιές σε φάιναλ φορ και θα ψάξει τη νίκη εμφατικό τρόπο.

Κι αφού δεν μιλάμε για ένα νοκ άουτ ματς και υπάρχει γηπεδούχος, τότε η διαφορά στο παρκέ θα φανεί.

Από τη μεριά του Ολυμπιακού, οι απουσίες των Μάντζαρη, Παπανικολάου, ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τεράστιες. Δύο εξαιρετικοί αμυντικοί, οι οποίοι σήμερα θα είχαν ειδικές αποστολές, δεν μπορούν να πατήσουν παρκέ, ενώ μην ξεχνάμε και την απουσία του Αγραβάνη.

Δεν υπάρχει λόγος να το πλατιάσω περισσότερο σήμερα. Βλέπω ΤΣΣΚΑ σε υψηλά διψήφια επίπεδα, το χάντικαπ στο -9.5 μου δίνει 2.09 και με αυτό λέω να επιστρέψω στις νίκες. Καλημέρα σε όλους. Τα λέμε πάλι αύριο με Ευρωλίγκα.

πηγη : www.scorakias.com

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page