top of page

Α. Σαμαράς: Θα λογοδοτήσετε για όλα


Δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες καταγγελίες, σε ένα γελοίο κατηγορητήριο, σε μια κακοήθη, χυδαία συκοφαντία. Δεν ήρθα να απολογηθώ. Ήρθα να καταγγείλω, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε θα λογοδοτήσει για όλα.

«Έχετε ξεπεράσει τα όρια. Αρκετά σας έχουμε ανεχτεί. Θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε και για τη σκευωρία και για τα ψέμματα», δήλωσε.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει και για άλλα. Για τη μεγαλύτερη ζημιά που έχει συμβεί από γέννησης ελληνικού κράτους. Αλήθεια πόσο έχει χάσει ο λαός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», αναρωτήθηκε και απάντησε: «Μετά τις επόμενες εκλογές θα βρεθεί πόσο είναι αυτά τα χρήματα».

Κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε πως θα φθάσει μέχρι το τέλος, εξέφρασε το θυμό του και τη βαθιά του ανησυχία για το που οδηγείται η χώρα και τόνισε ότι αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει.

«Έκαναν ήδη ένα πρώτο μεγάλο λάθος με τη σκευωρία εναντίον μου», είπε χαρακτηριστικά. «Μόνο κίνητρο να σπιλώσουν πρόσωπα», τόνισε χαρακτηρίζοντας την υπόθεση τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από σύστασης του ελληνικού Κράτους.

«Εάν αυτό περάσει στους πολιτικούς μπορεί να περάσει σε βάρος κάθε πολίτη. Θα έχουμε λασποπόλεμο. Κυρίως δεν θα νοιώθουν ασφαλείς οι αθώοι, γιατί από αυτόν δεν έχουν να χάσουν οι βρώμικοι αλλά μόνο οι καθαροί. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την εξουσία για πάντα», επεσήμανε.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε: «Αν βάζουν ανωνύμους, δήθεν προστατευόμενους, δήθεν μάρτυρες να σπιλώνουν με σαθρές κατηγορίες, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, με αντιφατικές μάλιστα μαρτυρίες, τότε που βρισκόμαστε;».

«Σας έχουν κάνει έξι δημόσιες καταγγελίες οι ίδιοι οι δικαστές. Βρισκόμαστε ναι ή όχι στην Ευρώπη; Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε τα Σκόπια, γιατί ένας απλός πολίτης δικάστηκε με ανώνυμους και απόντες μάρτυρες. Ευθυγραμμίζεστε σε όλα με τα Σκόπια».

Για το θέμα των Σκοπίων ανέφερε ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν και η κυβέρνηση βγήκε να τους συκοφαντήσει. «Όλους τους αποκαλείτε ακροδεξιούς. Εδώ βγάλατε ακροδεξιούς τα σύμβολα της αριστεράς τον Μίκη και τον Γλέζο».

Αναφερόμενος στη Novartis, επεσήμανε ότι «το 2014 η Novartis είχε ζημιές 5,7 εκατ., ενώ την επόμενη χρονιά, επί ΣΥΡΙΖΑ είχε κέρδη αρκετών εκατ. Εμείς χτυπήσαμε τη διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους κάνει πλάτες», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Ουδέποτε έχω συναντήσει τον κύριο Φρουζή ιδιωτικά, μόνο δύο φορές θεσμικά», ξεκαθάρισε και μάλιστα αναφέρθηκε σε μια εκδήλωση το Νοέμβριο του 2013 -μήνες μετά από την δωροδοκία του από τον Φρουζή- όπου ο Φρουζής αποκάλεσε ανάλγητη την πολιτική της κυβέρνησής του κ. Σαμαρά για το φάρμακο και δίπλα του καθόταν ο τότε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υπουργός Υγείας, Ξανθος.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page