top of page

Δεκάδες χιλιάδες κόσμος στην Θεσσαλονίκη – έσπασε το πρωτόκολλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!


ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΥΚ – ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ
Πανελλήνια συγκίνηση κατά την παρασημοφόρηση της σημαίας του Αβέρωφ

Με Θεσσαλονικείς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου συνομίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας. Ο κύριος Παυλόπουλος «έσπασε» το πρωτόκολλο και αντί να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στο Θωρηκτό «Αβέρωφ» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κινήθηκε προς το πλήθος που τον παρακολουθούσε πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας.

Διακριτικά και ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στραμμένη την προσοχή τους στις δηλώσεις των πολιτικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πλησίασε τους συγκεντρωμένους και άρχισε να τους χαιρετά, οι οποίοι μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό αντέδρασαν με ενθουσιασμό, αφού είχαν την ευκαιρία να σφίξουν το χέρι του κ. Παυλόπουλου και να του πουν λίγες κουβέντες. Ο Προκόπης Παυλόπουλος περπάτησε αρκετά κατά μήκος της οδού Αγίου Δημητρίου για να τους χαιρετίσει όλους και προκειμένου να μιλήσει μαζί τους.

Οι διάλογοι του Προκόπη Παυλόπουλου

«Χρόνια πολλά» για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, τους ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ζητούσε από τον καθένα να μάθει για την υγεία του και πώς τα περνάει. «Για την πατρίδα», του φώναξαν κάποιοι, «να προσέχεις το στρατό και τα σώματα ασφαλείας», τού είπαν άλλοι. Ανθρωποι κάθε ηλικίας, μικρά παιδιά και αρκετοί συνταξιούχοι, οι οποίοι τού επισήμαναν την ανάγκη για την φροντίδα της Πολιτείας απέναντί τους.

«Θέλω να πω στον Πρόεδρο να με βοηθήσει γιατί είναι καλός άνθρωπος», είπε μια ηλικιωμένη κυρία, μόλις είδε τον κ. Παυλόπουλο να πλησιάζει προς το μέρος της και εκείνος τής έδωσε το χέρι και την άκουσε.

Λίγο πριν τελειώσει η σειρά των συγκεντρωμένων ένας κύριος πλησίασε προς το μέρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και τού είπε: «Πρόεδρε δεν έρχεσαι να σε κεράσουμε ένα σαλεπάκι …». Ο κ. Παυλόπουλος χαμογέλασε και αφού ολοκλήρωσε τις χειραψίες, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, οπότε και το πλήθος ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα.

Επίδειξη στο θρυλικό Αβέρωφ

Αμέσως μετά ο Προκόπης Παυλόπουλος πήγε στο λιμάνι για την προγραμματισμένη επίδειξη στο θρυλικό Αβέρωφ. Όπως βλέπετε και στς φωτογραφίες αυτή την ώρα επικρατεί «χαμός» καθώς λόγω της γιορτής του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να δει την επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Να σημειωθεί πως, σήμερα το Αβέρωφ δεν θα δεχθεί επισκέψεις έως 14:00 το μεσημέρι, λόγω της προγραμματισμένης τελετής Παρασημοφόρησης της Πολεμικής Σημαίας του θωρηκτου Αβέρωφ, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της Επίδειξης Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page