top of page

Γαμπρός Αναστασιάδη: Μια πονηρή εξαγωγή 21 εκατ. ευρώ


Τον πατέρα και τον σύζυγό της υπερασπίζεται η κόρη του Κύπριου Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη, κ. Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, της οποίας ο άνδρας μετέφερε περίπου 21 εκατ. ευρώ από τις κυπριακές τράπεζες στο Λονδίνο, παραμονές της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup.

Mέσω του facebook η κ. Αναστασιάδη-Λούτσιου επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση υπερασπίζοντας πλήρως την εταιρεία του πεθερούς της και του συζύγου της και επικρίνοντας έντονα όσους μιλούν για σκάνδαλο.

«Όσο κι αν προσπαθήσουν αυτοί που έφεραν τον τόπο σε αυτό το χάλι να σπιλώσουν το όνομα του Προέδρου δεν θα τα καταφέρουν! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τα στοιχεία δόθηκαν, είναι συγκεκριμένα, αδιάσειστα και μιλούν από μόνα τους. Η εντιμότητα και η φιλοπατρία της οικογένειας του άντρα μου είναι αδιαπραγμάτευτες. Τα έχασαν όλα το ΄74 και ο πεθερός μου ξεκίνησε από το μηδέν με σκληρή δουλειά, τιμιότητα και διαφάνεια. Η λασπολογία δεν θα αλλάξει τα γεγονότα», ήταν το πρώτο της δημόσιο σχόλιο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, όμως, ακόμη και μετά την ανακοίνωση της εταιρείας του συζύγους της -πως θα επαναπατρίσει τα κεφάλαια που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό, εφόσον δεν υπάρξει θετική εξέλιξη για την αγορά ακινήτου του Ελληνικού Δημοσίου στη Λευκωσία- οι σκιές παρέμειναν.

Η εταιρεία τελικά δεν αγόρασε το ακίνητο και έτσι όλοι αναμένουν αν θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του.

πηγη : Read more

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page