top of page

Προκλητικός Μπάμπης Αναγνωστόπουλος:Τα δάκρυα και οι αναφορές στην Καρολάιν–Με ένοιαζε η ευτυχια της


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε την απολογία του για την δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, λέγοντας πως «με ένοιαζε η ευτυχία της, ήταν η απόλυτη προτεραιότητα». της Άννας Κανδύλη «Δεν έχει ενδιαφέρον τι έκανα στην καριέρα μου. Η ζωή μου άλλαξε το 2017 όταν πέρασα το Πάσχα στην Αλόννησο και ήταν η πρώτη φορά που είδα την Καρολάιν. Συνάντησα το πιο υπέροχο πλάσμα που είδα στη ζωή μου, μαζί με την κόρη μας. Την γνώρισα, ας το πούμε, σε μια παρέα στη διάρκεια των εορτών. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν χόρταινες να είσαι μαζί της. Είχε μια προσωπικότητα που με έκανε να παραβλέπω τη διαφορά ηλικίας. Ξέραμε και οι δυο ότι αυτό που είχαμε δεν ήταν για μια εβδομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα γίνει. Περάσαμε μαζί το καλοκαίρι και ήρθε ο Σεπτέμβριος και μετά ήταν αυτονόητο και για τους δυο ότι θα μείνουμε μαζί, ανεξαρτήτως ηλικίας, με εκείνη να μένει σε ένα νησί δυσπρόσιτο»

 • Πρόεδρος: Ήταν η γυναίκα της ζωής σας με λίγα λόγια;

 • Μπάμπης: Αυτό το έχουν πει πολλοί, πολλές φορές. Εγώ δεν το έχω πει ποτέ. Η αγάπη που πήρα και ένιωσα ήξερα τι είναι.

 • Πρόεδρος: Υπήρξε κάτι προβληματικό στην αρχή;

 • Μπάμπης: Τα πλην του χαρακτήρα της ήταν αμελητέα και ένα κομμάτι τους ήταν της εφηβείας. Είχε την εφηβική αφέλεια που είχε οποιοσδήποτε. Ήξερα ότι θα ωριμάσει. Αν και ώριμη για την ηλικία της, ήταν στη διαδικασία ωρίμανσης. Άξιζε για εμένα να προσπαθήσω στο 100%.

 • Πρόεδρος: Ποτέ μετακόμισε η Καρολάιν στην Αθήνα;

 • Μπάμπης: Υπάρχει μεγάλο κομμάτι μέχρι τότε. Να το πω;

Έτσι ο συζυγοκτόνος ξεκίνησε να αφηγείται την ζωή τους από την αρχή. “Εγώ θα σας πω όσα συνέβησαν αυτά τα 4 χρόνια και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Από το φθινόπωρο του 2017 πήγαινα συνεχώς στο νησί, νοίκιαζα ακόμα και φουσκωτό για να πηγαίνω προκειμένου να μη περνάει παραπάνω από εβδομάδα που δεν θα τη δω. Σε κάθε ευκαιρία πήγαινα στο νησί. Το Πάσχα εκείνης της χρονιάς είχαμε κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι στις Φιλιππίνες όπου γνώρισα και την υπόλοιπη οικογένεια της. Ένα από τα θετικά που είχε η Καρολάιν, ήταν η μητέρα της. Η ίδια μου ζήτησε να τη γνωρίσω. Μου είπε «δεν μπορώ να λέω ψέματα, αν μου πει κάτι για την ηλικία, θα της πω να σε γνωρίσει». Οι 20 ημέρες στις Φιλιππίνες ήταν ένα όνειρο. Ήταν άνθρωποι με ήθος και αρχές. Όλα έβγαλαν νόημα. Έβλεπα το λόγο που η Καρολάιν ήταν αυτή που ήταν. Είχε μεγαλώσει σε οικογένεια με αρχές, με ήθος… Μετά από αυτό ήμουν σίγουρος για αυτό που είχα νιώσει από την αρχή. Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν” είπε.

 • Πρόεδρος: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το κάνετε όμως.

 • Μπάμπης: Αυτό είναι το πρόβλημα ναι.

Συνεχίζοντας να περιγράφει την σχέση τους, ανάφερε πως «τέσσερα χρόνια με την Καρολάιν δεν άκουσα το όνομα μου. Πάντα με έλεγε αγάπη μου ή μικρέ. Ακόμα και όταν τσακωνόμαστε θα έλεγε «γιατί το έκανες αυτό αγάπη μου;». Ποτέ Μπάμπη». Αναφερόμενος στην απόφαση του γάμου τους, υποστήριξε πως βρήκαν καλή ιδέα να γίνει στην επέτειο των δυο χρόνων της σχέσης τους. «Η Καρολάιν ήθελε να παντρευτεί στην παραλία. Καταλήξαμε ότι θα κάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι και θα παντρευτούμε. Ξέρω ότι είναι νωρίς και δεν μπορώ να σας πείσω για το πώς ήμασταν. Πώς πήρα την απόφαση στα 18 της χρόνια να την παντρευτώ. Ακόμα και τώρα επειδή πονάει παρά πολύ, αν σταματούσε ο χρόνος στις 10 Μαΐου, πάλι το ότι παντρευτήκαμε εκείνη τη περίοδο κι ας ήταν νωρίς, το πόσο χαρούμενη την έκανα, πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν, το αγαπήσαμε σαν ιδέα να παντρευτούμε». Σε ερώτηση της προέδρου αν ο γάμος έγινε για να αποφευχθεί το να το μάθουν οι γονείς, εκείνος υποστήριξε πως ήταν απλώς το όνειρο τους. «Το πλάνο μας ήταν να γυρίσουμε στην Αθήνα και να κάνουμε το πάρτι, τη δεξίωση. Για να μπορούν να έρθουν όλοι και να χαρούν μαζί μας» απάντησε. Πρόεδρος: Η σχέση αυτή δεν υπήρξε προβληματική; Μπάμπης: Υπήρξε αλλά είναι υποκειμενική λέξη. Μπορεί κάποιος που θα τα ακούσει να τα χαρακτηρίσει ως προβλήματα, αλλά για εμένα δεν ήταν. “Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη” Αναφερόμενος στην πρώτη εγκυμοσύνη της Καρολάιν, υποστήριξε πως δεν ήταν προγραμματισμένο. «Θέλαμε να κάνουμε αλλά πράγματα. Ήμασταν μεταξύ πάρτι και ευτυχίας από το γάμο μας. Δεν υπήρχε όμως μεταξύ μας η συζήτηση ώστε να τερματιστεί η εγκυμοσύνη. Το συζητήσαμε παρά πολύ. Το είχε μέσα της. Οι συζητήσεις ήταν για το πώς όλα τα πράγματα που ονειρευόμασταν, για το μέλλον της, τα ταξίδια μας, ότι δεν θα χαλάσουν. Ο στόχος των συζητήσεων ήταν πως θα εντάξουμε το παιδί στα όνειρα μας, ώστε να έρθει και να τα ομορφύνει κι άλλο» περιέγραψε. Σχετικά με την αποβολή της Καρολάιν, με κλάματα ο κατηγορούμενος είπε: Αυτό που μας συνέβη εκείνο το απόγευμα και δεν συνέβη στο σώμα μου με γονάτισε. Μας γονάτισε. Μας διέλυσε. Όποιος και να μου το περιέγραφε πριν, δεν θα το πίστευα. Η Καρολάιν και πάλι ήταν εκεί για εμένα. Επιβεβαιώθηκε η ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Το Σάββατο το βράδυ απέβαλλε στην κρεβατοκάμαρα μας. Τον σποράκο τον χάσαμε στο σπίτι και το είδαμε. Τον βάλαμε σε ένα κουτάκι, ήταν παιδάκι, δεν ήταν έμβρυο και πήγαμε στον Υμηττό».


ความคิดเห็น


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page