Πανίσχυρος ο Μελισσανίδης στην ΕΠΟ, εκτός ο Ολυμπιακός


Πανίσχυρος θα βγει  ο Δ. Μελισσανίδης από τις εκλογές της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» που συνήθως δεν διαψεύδονται τα πρ΄άγματα έχουν ως εξής.

Οι 7 του Δ. Μελισσανίδη στο νέο δ.σ της ΕΠΟ θα είναι οι : Ψαρόπουλος (πρόεδρος,), Δημητρίου( αντιπρόεδρος), Τζαφέρης (ταμίας), Παπαχρήστος (εθνικές ομάδες), Δανιήλ από την Πάτρα (πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων) , Θωμαίδης και Φύτρας από το Άργος.

Στην Βόρεια Ελλάδα, οι άνθρωποι του Σαββίδη έχουν καταλήξει στον Αντωνίου (αναπληρωτής πρόεδρος) και στον Κουπτσίδη, ενώ ψάχνονται για τρεις, ακόμη. Πολλές πιθανότητες για τις τρεις θέσεις έχουν οι Χατζηαποστόλου(Κιλκίς), Χατζησαρόγλου(Δράμας) και Μπουχλαριώτης(Λάρισας).

Με βάση τους συγκεκριμένους συσχετισμούς θα εκλεγεί ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος της Sl2/FL (o Λ. Λεουτσάκος), ο Μπουτσικάρης (Super League) και  ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ .

Αυτό σημαίνει ότι νικητής από τις εκλογές θα είναι ένας…

Όλα δείχνουν ότι οι Μελισσανιδικοί θα είναι 10 με 12 και οι Σαββιδικοί 5 με 7 στο νέο συμβούλιο.

Εκτός από τους 7 θέση υπέρ της ΑΕΚ θα πάρει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και ο Λ. Λεουτσάκος. Ο Μπουτσικάρης θα κινείται όπου φυσάει ο άνεμος και η ψήφος του θα μετράει μ΄όνο στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μπορεί να καλείται ως ένας εκ των Big-4, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός του νέου συμβουλίου.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square