Μπιμπίλας: Έχουμε νέα καταγγελία για γνωστό σεναριογράφο - Τι είπε για τον αδελφό του Λιγνάδη


Για νέα καταγγελία η οποία έφτασε το πρωί στο Σωματείο Ελλήνων και αφορά γνωστό σεναριογράφο έκανε λόγο ο Σπύρος Μπιμπίλας."Το πειθαρχικό θα συγκληθεί σήμερα. Θα ασχοληθεί με όλες τις περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο σωματείο που είναι αρκετές. Σήμερα το πρωί έφτασε άλλη μία που δεν περίμενα. Έχουν φτάσει για περίπου 10 άτομα συνολικά. Σήμερα το πρωί μια ομάδα κοριτσιών καταγγέλλει έναν γνωστό σεναριογράφο που είναι και σε θέσεις, σε συμβούλια που διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες", είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρους του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών , μιλώντας στο ΟΡΕΝ και την εκπομπή Ευτυχείτε.

Αναφερόμενος στα περί παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη από τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο δήλωσε: "Δεν μπορώ να καταγγείλω κάτι που έχει έρθει στα αυτιά μου, γιατί υπάρχει ειδική επιτροπή που δέχεται τις καταγγελίες... Χθες τηλεφώνησα στην κ. Μενδώνη να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η ίδια μου είπε πως εφόσον δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες δεν μπορούν να στηριχθούν σε φημολογίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Εμείς, όμως, θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε από πού προήλθαν αυτές οι φήμες και για καταγγελίες και για αποχωρήσεις. Επίσης, χθες, ήρθε στο φως και μια περίεργη πρόσληψη στο Εθνικό Θέατρο, η πρόσληψη του αδερφού του κ. Λιγνάδη".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη προσελήφθη ως ηθοποιός, αλλά είναι φιλόλογος.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square