Ελληνική Σημαία 1.500 τ.μ. στη Σαντορίνη


Μία ακόμη ελληνική σημαία εμβαδού 1.500 m² πρόκειται να υψωθεί πάνω από τον ουρανό της Σαντορίνης ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Η τεράστια ελληνική σημαία θα πρωταγωνιστήσει κυματίζοντας με τα γαλανά χρώματα Και θα συμβάλει με τον τρόπο της στην επέτειο των 200 χρονών από την ελληνική επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού.

Σύμφωνα με το neasantorinis.gr, η ομάδα έχει στόχο την ανάρτηση της σημαίας ιστού 1.500 τ.μ. την 25η Μαρτίου στην Σαντορίνη, πολύ πιθανό σε περιοχή της καλντέρας, για την ανάδειξη της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, ενώ το κόστος των 7.000 ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή της βρήκε αρκετούς υποστηρικτές.

Μάλιστα την ώρα που η τεράστια έκτασης ελληνική σημαία θα κυματίζει στη Σαντορίνη με τον ειδικό γερανό που θα υψωθεί σε ύψος 50 μέτρων εκείνη ακριβώς την ώρα πάνω από τον ουρανό του νησιού θα πετάνε τα μαχητικά.

Η ομάδα που είχε την ιδέα και συγκέντρωσαν χρήματα αποτελείται από τους Γιάννη Συκηνιώvτη, Βασίλη Τσατσανίδη, Ζαννή Πρέκα, Χρίστο Λιαπόπουλο, Θοδωρή Καλούδη, Αγάπιο Σκοπελίτη.

Η ομάδα έχει στόχο την αναγνώρισής ως παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts